Permanent Makeup (PMU) behandlinger.

I salonen tilbyder vi at markere vippelinjen med en tynd (eller tyk) linje, give farve til dine læber eller gøre dine bryn fyldigere.

Hvad er permanent makeup?

Permanent makeup er en procedure, hvor man, ved hjælp af specialfremstillede nåle og udstyr, deponerer pigmentet øverst i det dermale hudlag.

Som kunde skal man være opmærksom på at vi kan nægte behandling ved følgende:

  • Blodsygdomme
  • Herpes
  • Hudsygdomme
  • Blodfortyndende piller
  • Fiskeolie
  • Sygdom
  • Gravide

Hvis i er i tvivl eller har nogle spørgsmål så er i velkomne til at ringe på 52 17 21 10.

Hvad er powder/ombre brows? 

Powder/ombre bryn er en smuk og naturlig skygge over hele brynet. Det er til dig der ønsker fyldigere bryn men med en blød facon. Ved power/ombre bryn vil der blive lagt en skygge i den facon, som brynet skal have bagved de eksisterende hår.

Hvad er hybrid bryn?

Hybrid bryn er en blanding mellem hårstrå og skygge. Dette er en rigtig god teknik og et rigtig godt valg til de folk som har minimalt med hår, da der i denne teknik vil blive opbygget hårstrå og skygger sammen, som gør at det vil fremstå som om man har fyldigere bryn.

Hvad er 3D/Hairstrokes bryn?

3D bryn er teknikken, som vil give dig et naturligt look, da man ved denne teknik tegner fine hårlignende strøg ind i øjenbrynet. Ved denne teknik optegner man hårstrå af forskellige længder, som ligner ægte hår.

Proceduren

Bryn

Det første skridt i proceduren er en konsultation med Birgit, som er behandleren. Hun vil lytte til dine behov samt dine ønsker og sammen finder i ud af hvad der passer bedst til dig. Derefter får du en bedøvelsescreme på i 20 minutter. Når bedøvelsescremen er begyndt at virke vil Birgit herefter tegne dine bryn op, så du har en ide om hvordan det endelige resultat vil se ud. Behandlingen tager omkring 2 timer.

Efter behandlingen

Efter behandlingen vil du højst sandsynligt være rød omkring området og farven er altid meget mørk i starten. Det er meget vigtigt at man er tålmodig og ikke forventer at man kan se det endelige resultat med det samme, for det kan man ikke. Der vil gå 3-4 uger før du vil kunne se det endelige resultat.

Det man som kunde skal være opmærksom på er selvfølgelig at man skal holde det ved lige, da farven vil falme over tid. Man kan ikke sige lige præcist hvor lang tid der vil gå, da holdbarheden er afhængig af mange ting, såsom kundens hudtype, livsstil og meget mere.

Efter omkring 7-10 dage vil du kunne se at sårskorpen oftest vil falde af. Du kan måske føle at der er al for meget farve der falder af, men dont worry. Det er helt normalt at det sker. Huden vil kunne se lyserød ud og det skyldes at huden er helt ny. Det er faktisk helt præcist det samme der sker, når du falder og slår dig. Huden vil også se lyserød ud, når skorpen falder af. Det er meget vigtigt at man ikke begynder at pille i det og/eller hive det af, da man kan risikere at hive farven ud og i værste tilfælde danne arvæv.

Som skrevet tidligere er det vigtigt at vide det er en process og derfor nødvendigt at man får flere behandlinger efterfølgende for at få det endelig resultat.

Du kan se flere billeder af udførte PMU behandlinger her.

Læber og eyeliner

Ved læber og eyeliner er det den samme procedure som ved bryn.

 

Prisliste
Behandling
Konsultation
375 kr,-
Allergitest
250 kr,-
Powder brows
1895 kr,-
High fashion ombre bryn
1895 kr,-
3D bryn
1895 kr,-
Hybrid bryn
1895 kr,-
BB-Glow, prøve
795 kr,-
Efterbehandling
Powder brows
1895 kr,-
High fashion ombre bryn
1895 kr,-
Hybrid bryn
1895 kr,-
3D bryn
1895 kr,-
Læber
Lipliner
2875 kr,-
Læber ombre/Fuldt optegnede
3125 kr,-
Eyeliner
Eyeliner fuld
1500 kr,-
Eyeliner over og under
1995 kr,-
Eyeliner/Vippefortætning
1475 kr,-
Andet
Skønhedsplet/ mole - 1. behandling
400 kr,-
Skønhedsplet/ mole - Efterbehandling
250 kr,-
PMU-Genoptegning
1895 kr,-