Permanent make-up

Min filosofi

For mig er det en del af min personlighed at hjælpe andre med at få det godt og blive den kønneste udgave af sig selv. Jeg har i snart 10 år beskæftiget mig med skønhed og elsker at tage på kurser, få ny viden og videreudvikle mig, så jeg derigennem kan hjælpe andre.

Tiden er kommet til at begynde et nyt kapitel og derfor valgte jeg at fokusere på permanent make-up også kaldet mikropigmentering, der netop også fokuserer på at forskønne og hjælpe dem der måske ikke er så heldige at have fyldige og perfekte bryn eller læber fra naturens side af, eller som måske har fået plukket lidt for meget igennem tiden.

birgit

Jeg er yderst fokuseret på at give mine kunder et godt resultat og et naturligt look. Jeg vil på ingen måde gå på kompromis og lave noget jeg professionelt ikke kan stå inde for. Derfor vil jeg f.eks. heller aldrig kunne finde på at lave PMU på en ung pige uden forældrene står bag og der er en meget god grund til det. Så vil du f.eks. have lavet fuldfarve goth bryn, så er jeg ikke den rigtige behandler for dig.
De produkter jeg bruger er af meget højeste kvalitet og så allergivenlige og naturlige som man kan lave dem, dette er en mission for mig, da jeg selv er multiallergiker og ved hvor modbydeligt det føles at det hele klør og at man får røde udslæt.

Andre aktiviteter

Jeg er også ejer og indehaver af Nailmania Aps der som hovedvægt fokuserer på kvalitets negleprodukter, men også allergivenlige voksprodukter og ansigtspleje.