Min filosofi

For mig er det en del af min personlighed at hjælpe andre med at få det godt og blive den kønneste udgave af sig selv. Jeg har i snart 10 år beskæftiget mig med skønhed og elsker at tage på kurser, få ny viden og videreudvikle mig, så jeg derigennem kan hjælpe andre.

Tiden er kommet til at begynde et nyt kapitel og derfor valgte jeg at fokusere på permanent make-up også kaldet mikropigmentering. Som jeg fortalte tidligere elsker jeg og hjælpe andre med at få det godt og blive den kønneste udgave af sig selv og det er netop det permanent makeup fokuserer på. Permanent makeup fokuserer på at forskønne og hjælpe dem der måske ikke er så heldige at have fyldige og perfekte bryn eller læber fra naturens side af.

birgit

Jeg er yderst fokuseret på at give mine kunder et godt resultat og et naturligt look. Jeg vil på ingen måde gå på kompromis og lave noget jeg professionelt ikke kan stå inde for. Derfor vil jeg f.eks. heller aldrig kunne finde på at lave PMU på en ung pige uden forældrene står bag og der er en meget god grund til det. Så vil du f.eks. have lavet fuldfarve goth bryn, så er jeg ikke den rigtige behandler for dig.
De produkter jeg bruger er af meget højeste kvalitet og så allergivenlige og naturlige som man kan lave dem. Dette er en mission for mig, da jeg selv er multiallergiker og ved hvor modbydeligt det føles at det hele klør og at man får røde udslæt.

Beauty by Choice - teamet

daniella

Vippeteknikeren, Daniella

Sig hej til Daniella.

Daniella er vores nye vippetekniker. Hun har arbejdet med vipper i 2 år.

Som vippetekniker er Daniella meget dygtig. Hun er meget præcis og hun sørger altid for at kunderne går herfra med et smil. Hvis kunderne er glade er vi glade.

Daniella tilbyder; Lashlift, single eyelash extensions, hybrid eyelash extensions og volume eyelash extensions. Derudover plukker hun og farver også bryn.

Daniella vil være at finde i salonen mandag, onsdag og torsdag.

jeanette

Negleteknikeren, Jeanette

Sig hej til Jeanette.

Her hos Beauty by Choice er vi stolte over at have to dygtige negleteknikere og Jeanette er en af dem.

Jeanette har arbejdet med negle i mange mange år, hvilket betyder at hun har en del erfaring. Jeanette er super dygtig, altid smilende og hun er hele tiden klar på at hjælpe.

At lave negle er dog ikke det eneste Jeanette kan tilbyde. Hun udfører også voks og sugaring behandlinger.

Til sidst men ikke mindst står Jeanette også for en del af de kurser vi afholder.

Jeanette kan findes i salonen mandag og torsdag.

millie

Negleteknikeren, Millie

Sig hej til Millie.

Millie er vores anden dygtige negletekniker, som du kan finde hos Beauty by Choice. Ligesom Jeanette har Millie også arbejdet med negle i mange år. Faktisk har Millie lavet negle siden år 2007.

Millie elsker at arbejde med Mixed Media og 3D art, men når det så er sagt er Millie altid klar på at lave lige præcis de negle i ønsker.

Millie går altid op i den mindste detalje. Med andre ord er Millie perfektionist.

Millie kan findes i salonen tirsdag og fredag.

sabina

Alt-mulig pigen, Sabina

Sig hej til Sabina.

Sabina startede ud med at være i praktik som marketingsmedhjælper og har siden da fået et job hos Beauty by Choice.

Sabina hjælper til i butikken og oppe på lageret. Derudover arbejder hun med hjemmesiden til Beauty by Choice og instagram.

Sabina er altid smilende og klar på at lære nye ting.

Andre aktiviteter

Birgit er også ejer og indehaver af Nailmania Aps der som hovedvægt fokuserer på kvalitets negleprodukter, men også allergivenlige voksprodukter og ansigtspleje.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os på kontakt@beautybychoice.dk eller ringe til os på 52 17 21 10. Vi lover at vende tilbage så hurtigt vi kan.