Drømmer du om lange smukke viper, helt uden en mascara?  Så er eyelash extensions svaret.

Hos Beauty By Choice tilbyder vi single eyelash extensions og volume eyelash extensions. Forskellen ved disse to er at ved en volume påsætning bruges der 2-6 kunstige vipper pr. naturlige vippe, hvor man ved single påsætter 1 kunstig vippe pr. naturlige vippe.

Inden behandlingen

Det er meget vigtigt at du intet makeup har på ved øjnene, da det kan medvirke til at holdbarheden på de kunstige vipper nedsættes.

Derudover er det også vigtigt at ankomme uden linser.

Behandlingen med Single Eyelash Extensions

En behandling tager ca. 2-2,5 timer. Du vil ligge på en briks på ryggen med lukkede øjne igennem hele behandlingen. De kunstige vipper vil herefter blive påsat 1 efter 1 på dine naturlige vipper.

Behandlingen med Volume Eyelash Extensions

En behandling tager ca. 3 timer. Du vil ligge på en briks på ryggen med lukkede øjne igennem hele behandlingen. De kunstige vipper vil herefter blive påsat på en selvlavet vifte, på hver deres naturlige vippehår. Herefter vil viften, af 2-6 kunstige vipper, blive påsat på dine naturlige vipper.

Opfyldning og vippepleje

Vi vil anbefale at opfylde vipperne hver 3-4 uge, da de falder af de falder af med dine egne vipper. Man taber faktisk fem til ti vippehår om dagen, helt naturligt, og netop derfor anbefales det at opfylde vipperne hver 3-4 uge.

Børst dine vipper hver dag, med en ren vippebørste, for at holde dem fine og lange. Derudover anbefaler vi at du vasker vipperne med en makeup børste og en lash cleanser flere gange om ugen.

Ekstra info

I de første 24 timer anbefaler vi at du undgår vand og damp da det kan forringe holdbarheden. Når du skal fjerne din makeup skal du undgå at gnide i vipperne. For optimal holdbarhed anbefales det at undgå oliebaserede øjenmakeup fjernings-produkter.

 

Prisliste
Single eye lash
Fuldt sæt
800 kr,-
Lille opfyldning
450 kr,-
Mellem opfyldning
500 kr,-
Stor opfyldning
550 kr,-
Volume eye lash
Fuldt sæt
1100 kr,-
Lille opfyldning
650 kr,-
Mellem opfyldning
700 kr,-
Stor opfyldning
750 kr,-